Czy to aby jadalne? Owszem bardzo
smaczne. Przekonywałam każdego, wymieniając listę składników w
mojej ostatniej sałatce. Niestety, gdyby nie matka bliźniaków
przyszłoby mi ją zjeść samotnie. To połączenie znajdzie
zwolenników wśród smakoszy dań mięsno-owocowych,
owocowo-warzywnych.. Jako, że ja do takich należę i schabowe grubo
smaruję żurawiną, to zjadłam ją z apetytem. Druga Połówka,
oblizał łyżkę i powiedział zdecydowanie „NIE”:)
Składniki:
pół paczki makaronu muszelki
puszka mandarynek
słoik selera, może być z dodatkiem
ananasa
opakowanie płatków migdałowych
1 łyżeczka cukru waniliowego
2 łyżki majonezu
Makaron gotujemy, przelewamy zimną
wodą. Dodajemy odcedzony seler, mandarynki, płatki migdałowe,
majonez, cukier waniliowy do smaku. Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz